Tiket Umrah: Penghargaan Untuk Ejen Terbaik D.A.G!

Tiket Umrah: Penghargaan Untuk  Ejen Terbaik D.A.G!


Tanggal 1 November 2016, telah mencatatkan tarikh bersejarah apabila pihak Das Abdul Global, DAGTM buat pertama kalinya mengumumkan hadiah istimewa untuk  ejen terbaik mereka. 

Tajaan umrah sepenuhnya oleh Das Abdul Global, DAGTM untuk ejen tersebut umpama kejutan istimewa bagi meraikan usaha gigih mereka selama ini. 

Tuan Das Abdul (pengasas Das Abdul Global) mengulas dalam laman Facebook Das Abdul Global, hadiah ini diberi untuk menghargai dan berkongsi rezeki dengan mereka yang banyak membantu meningkatkan jualan bantal hotel jenama DAGTM selama ini. 

Memetik kata-kata kebanyakan ejen DAGTM,Produk berkualiti memang mudah menerobos pasaran. Semua orang suka barang yang cantik dan tinggi kualitinya, maka proses menjual bantal-bantal ini menjadi mudah.” 

 Namun, jumlah jualan berkumpulan yang mencapai belasan ribu biji bantal dalam masa yang singkat, bukan calang-calang orang mampu lakukan. Individu-individu ini pasti unik dengan cara mereka sendiri.
Mereka proaktif. Mereka komited. Mereka berdaya saing dan bersama mereka ada sokongan ‘teammate’ yang gah dan saling membantu.

Tahniah atas kejayaan kalian berdua! Di sana nanti, doakan Das Abdul Global, DAGTM terus berjaya bersama barisan ejen yang hebat prestasinya.Semoga ‘reward’ ini menjadi inspirasi dan pemangkin semangat untuk ejen-ejen DAGTM yang lain memecah rekod jualan terkini!


 

Nak tahu lebih lanjut? 

Nantikan hasil temubual eksklusif kami bersama Puan Nur Zulaikha tak lama lagi. 

Stay tuned, kawan-kawan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu