#PILLOWOFTHEDAY: POLYESTER HELIX DAG

Anda seorang yang penggemar bantal yang tinggi dengan isian yang padu? Kami sarankan bantal popular kami, Polyester-Helix-DAG atau lebih dikenali sebagai PhD. Ia merupakan koleksi bantal hotel 3 bintang yang masih mempunyai kualiti yang bagus. PhD sering menjadi pilihan ramai terutama sekali buat first-time buyer, selain daripada bantal Hclass Pro.
Mungkin ramai yang tidak tahu, di DAG, kami menawarkan 9 variasi bantal koleksi hotel untuk semua yang berbeza dari segi material, kelembutan, jangka hayat dan lain-lain. PhD ini amat sesuai buat mereka yang lagi prefer bantal yang tinggi dan dapat memberi support yang lebih kepada kedudukan kepala kita ketika tidur.

Kenapa ia famous di kalangan first-time buyer? Ini kerana PhD sesuai digunakan untuk semua termasuk juga mereka yang menghidap penyakit asma dan masalah alahan kerana bantal ini tidak berdebu serta anti alergik.

Bahasa: Bantal keluaran popular DAG ini, Polyester Helix DAG atau lebih dikenali sebagai PHD, merupakan koleksi bantal bertaraf 3 bintang dan ia sangat lah sesuai buat penggemar bantal tinggi tetapi lembut. Amat bagus buat mereka yang mempunyai asma kerana ia dapat membantu sistem pernafasan serta tidak berdebu dan anti alergik. Jika inginkan bantal yang mempunyai kualiti bantal hotel dengan harga yang sangat berpatutan, PHD adalah jawapannya. Mudah dijaga serta tidak memerangkap lembapan.
English: This sought after product from DAG which is Polyester Helix DAG, also known as PHD, is a 3 stars collection and it is most suited for those who seek for a slightly higher pillow types yet soft at the same time. PHD is best known to be very hygienic thus making it anti dust as well as anti allergic, which is very suitable for those with asthma. PHD is the answer if you are looking for a quality hotel type pillows at a very reasonable price. Very easy to be taken care of and does not absorb too much moisture such as sweat.

Seperti produk DAG yang lain, PhD ni adalah ia mempunyai jangka hayat yang lama serta ia mudah untuk dijuga. Anda tidak perlu basuh dengan mesin basuh, sebaliknya hanya sidai di bawah panas terik matahari.
Dapatkan bantal PhD dengan harga RM35 untuk sebiji bantal, RM100 untuk 3 biji bantal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu