PEMBUKAAN OUTLET KE 3 DAG DAN YANG PERTAMA DI KELANTAN

PEMBUKAAN OUTLET KE 3 DAG DAN YANG PERTAMA DI KELANTAN


[one_second]

TAHNIAH!! SEORANG LAGI RESELLER DAG BERJAYA BUKA OUTLET.

Tarikh 24 Januari 2018 mencatatkan satu lagi sejarah apabila seorang lagi Reseller berjaya membuka Outlet Ke 3 dan yang PERTAMA di Negeri Cik Siti Wan Kembang, Kelantan Darul Naim.

Outlet ini didaftarkan Mozada Inspire Solutions dan diuruskan Authorised Reseller DAG berpengalaman, Puan Nur Zulaikha.

Bertempat berhampiran Sekolah Menengah Kubang Kerian merupakan satu bonus kerana lokasi Outlet ini merupakan terletak di tepi jalan dan laluan utama. Memudahkan para pelanggan untuk “walk-in”.

“Saya tak sangka satu hari dapat buka Outlet barangan DAG ni. Dulu saya hanya memasang impian, dan Alhamdulillah selepas mendapat tajaan umrah dari DAG, saya komited untuk rialisasikan impian saya untuk membuka Outlet DAG yang pertama di Kelantan. Alhamdulillah Allah permudahkan” – Puan Zulaikha atau lebih dikenali sebagai Kak Long.

Sangat memberi inspirasi bukan? Jual bantal hotel sahaja sampai boleh buka Outlet.

 

[/one_second][one_second]

Kak Long adalah salah seorang Reseller DAG yang mencatatkan jualan tertinggi pada tahun 2016 dan sekaligus mendapat reward tajaan Umrah oleh DAG. Alhamdulillah Kak Long telah selamat menunaikan ibadah Umrah bersama dua orang anak beliau pada Disember lepas.

Tujuan Kak Long membuka Outlet DAG adalah untuk pergi lebih jauh lagi dalam bisnes barangan hotel dan untuk dijadikan sebagai bisnes warisan keluarga.

Outlet DAG Kelantan mensasarkan jualan minimum RM40k sebulan dan membantu sekurang-kurangnya 100 orang Reseller serta dropship untuk menambah pendapatan.

“Saya memilih untuk terus bersama DAG kerana pengalaman yang ada, sokongan yang berterusan dari syarikat, juga kerana marketing yang agresif dan berterusan dari hq. Ini adalah kekuatan untuk kita sebagai reseller. Di mana ada usaha, di situ ada jalan. InsyaAllah, kejayaan milik kita.

Jangan lupa untuk berkunjung ke Majlis Pembukaan Outlet Pertama DAG Kelantan pada 24 Januari, 2018 (Rabu) jam 3-6 petang. Ada promosi menarik untuk pengunjung.

“BANTAL SELESA GAYA HOTEL, REGO BOLEH BELI DOOH”

[/one_second]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu