Lebih Satu Juta Sudah Dimiliki, H- Classic Tambat Hati Pelbagai Golongan

Terkenal dengan jolokan bantal hotel, DAG menawarkan pelbagai pilihan bantal yang berkualiti tinggi dengan harga mampu milik beserta promosi menarik setiap bulan.

Bagaimanapun tahukah anda antara produk yang ditawarkan, yang manakah merupakan ‘hot selling’?

Dengan jualan sebanyak lebih sejuta unit, H- Classic merupakan bantal paling laris dan menjadi pilihan ramai sepanjang masa.

Tapi kenapa ye?

Bantal yang berkualiti pada harga mampu milik ini menjadi kegemaran majoriti peminat bantal DAG yang rata-ratanya memilih kerana ia mempunyai ciri ketahanan yang tinggi dan faktor keselesaan yang boleh digunakan segenap usia.

Dengan keistimewaannya yang tidak memerangkap hama dan lembapan, ia sangat sesuai untuk anda seisi keluarga sama ada yang ada alergi ataupun tidak.

Selain itu, H-Classic dikategorikan dalam kumpulan bantal bertaraf 4 bintang dengan faktor versatil yang boleh dibasuh dengan menggunakan mesin basuh dengan menggunakan fungsi “warm wash”.

 

H- Classic merupakan bantal paling popular dengan jualana melebihi sejuta unit. Kredit foto: www.leaazleeya.com

 

Paling menarik, H- Classic mempunyai tekstur yang dapat menyelaraskan kepala, leher sehinggalah ke tulang belakang menjadikan tidur anda lebih selesa dengan posisi badan yang betul.

Ketinggiannya yang sederhana juga memainkan peranan untuk menghasilkan tidur yang berkualiti. Tidak terlalu tinggi dan tidak terlalu rendah untuk semua golongan.

 

Promosi H -Classic

Istimewa bulan kemerdekaan, DAG menawarkan promosi bagi kempen Ogos dengan pembelian combo (2 biji H-Classic) hanya berharga RM79 sahaja berbanding harga asal RM90.60!

Promosi ini merupakan lanjutan daripada promosi Julai disebabkan permintaan yang terlalu tinggi.

Selain itu, kempen kemerdekaan ini juga menawarkan combo H-Class Pro dengan harga RM97 sahaja untuk dua biji bantal H- Class Pro (harga asal RM126)  manakala bagi combo bersama H-Classic pula harga yang ditawarkan adalah RM88 sahaja berbanding harga asal RM108.30.

Lebih menarik kempen ini turut menawarkan promosi MBoss Bolster yang kini berharga RM48 sahaja berbanding harga asal RM63.

Jadi apa tunggu lagi inilah peluang anda untuk memiliki H-Classic dengan harga super duper jimat!

Hubungi usahawan DAG yang terdekat dengan anda untuk pembelian atau terus ke hotline DAG.

 

 

Baca ini: H-classic & Hclass Pro, Manakah Pilihan Yang Sesuai Untuk Saya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu