KELEBIHAN POOL TOWEL DAG

KELEBIHAN POOL TOWEL DAG – Golden Blue Bumblebee DAG


[one_second]

1. BESAR – saiz 30×60 inci. Sangat besar untuk menutupi seluruh badan anda. Kalau tuala kecil, lepas mandi terkepit kepit jalan, tarik tuala tu sebab terbuka, nampak bahagian badan yg lain. Orang badan kecil atau besar sesuai sangat. (buat gaya ikat di pinggang atau berkemban)

2. LEMBUT DAN SELESA – diperbuat dari 600gsm benang memang cukup lembut dan selesa untuk kita buat lap atau nak guna untuk selimut pun tak ada masalah. (buat gaya sentuh pada permukab tapak tangan/letak pada pipi)

3. TEBAL – kadar penyerpan yang tinggi. dah lap semua badan tapi tuala tak basah sangat pun. (maybe boleh buat demo penggunnaan, curah air dan lap)[/one_second] [one_second]

4. MUDAH DIJAGA DAN DIBERSIHKAN – sulaman antara benang rapat dan tebal buat ia sangat berkualiti. Boleh basuh dengan mesin basuh, dikeringkan, boleh basuh dengan pencuci biasa tak perlu risau akan luntur, berbulu atau mengecut.

5. DESIGN MENARIK – warna menawan, ada biru gelap, putih dan kopi cair. Memang lawa dan confirm kalau pergi kolam renang orang akan tengok.

6. CITARASA MEWAH – warna dan design dia nampak mewah dan melambangkan citarasa yang exclusive dan classy.

[/one_second]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu