Terlepas Reward Bulan Lalu? Don’t Worry, Barangan Kemas RM40,000 Untuk Anda Bulan Ini!

Susulan kejayaan Kempen Kemerdekaan bulan lalu, DAG sekali lagi menawarkan barangan kemas sebagai ganjaran bagi usahawan DAG bagi bulan ini.

Memeriahkan lagi Hari Malaysia yang jatuh pada 16 September ini, sebanyak RM RM40,000 diperuntukkan untuk bulan ini berbanding RM30,000 pada bulan lalu

Sebanyak lima utas gelang tangan dan lima bentuk cincin pelbagai rekaan akan ditawarkan untuk usahawan yang membuat belian mengikut syarat-syarat yang ditetapkan.

CEO DAG, Tuan Das Abdul berkata pihaknya berbesar hati untuk menambah nilai ganjaran istimewa untuk usahawan DAG yang bekerja keras.

“Bulan lalu, sebanyak lebih RM30,000 diperuntukkan untuk lima utas gelang tangan bagi ganjaran top sale dan cabutan bertuah.

“Ia termasuk cabutan bertuah gelang yang bernilai lebih RM3,000 bagi usahawan baharu yang mendaftar pada Ogos.

“Tetapi kali ini kami nak bagi anda 10 barang kemas,” katanya.

 

 

Berbeza dengan sebelum ini dimana hanya Top 3 sahaja yang mendapat ganjaran, kali ini DAG bermurah hati untuk memberi ganjaran sehingga Top 7. Wow!

Selain itu dua cabutan bertuah yang menawarkan dua utas gelang tangan berharga lebih RM8,000 bakal diberikan kepada usahawan yang bertuah.

Tidak ketinggalan bagi usahawan baharu yang mendaftar pada bulan ini, DAG juga menawarkan sebentuk cincin rekaan terkini bernilai lebih RM1,000. Wow!

 

 

Dan bagi anda yang belum mendaftar sebagai usahawan kami, daftar sekarang dan anda mungkin usahawan jutawan yang kami cari.

Manakala bagi anda yang tidak mempunyai modal, kami mengalu-alukan kedatangan anda sebagai dropship kami tanpa sebarang modal.

Malah anda juga akan mendapat coaching dan bahan pemasaran secara percuma. Pelbagai hadiah menarik juga akan diberikan kepada usahawan yang berpotensi.

Jadi, untuk anda yang mahu langsaikan hutang dan komitmen, jom sertai team DAG dan jadi sebahagian daripada usahawan jutawan kami. Klik ini sahaja untuk mendaftar sebagai dropship kami.

 

Baca: Debaran Makin Terasa, Siapakan Pemenang Honda BR-V Tahun Ini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu