H-classic & Hclass Pro, Manakah Pilihan Yang Sesuai Untuk Saya?

Apabila pelanggan datang ke HQ ataupun singgah berhenti dimana-mana car boot Usahawan DAG yang berdaftar, ramai tanya tentang apa perbezaan bantal hotel Malaysia ini iaitu bantal H-Classic dan juga Hclass Pro. Ya, kedua jenis produk ini jatuh pada kategori material dan jenis yang sama namun ia terdapat sedikit perbezaan dari segi kualiti serta cara pembuatan bantal ini.

H-Classic

Bantal paling laris DAG iaitu H-Classic ni merupakan penambat hati semua kerana ia adalah perfect. Kenapa perfect pula?
Lembut, ketinggian sederhana dan juga harga yang tidak terlalu mahal untuk dimiliki. Tekstur bantal ini juga dapat menyelaraskan kepala, leher sehinggalah ke tulang belakang kita menjadikan tidur kita lebih selesa dengan posisi badan yang betul. Plus, bantal ni pun mudah dibasuh hanya campak je dalam washing machine. Tak payah nak sental-sental.
Tak mudah untuk menyerap lembapan seperti peluh yang boleh membuatkan bantal ini lembik dan hapak.

Hclass Pro

Kalau bantal dah lama, berhapak dan isi pun taknak je tu baik korang tukar je bantal korang. Dengan harga yang amat berpatutan, H-Class PRO boleh membuatkan anda tidur seperti tidur di hotel 4 bintang. Menggunakan teknologi yang baru serta material diperbuat daripada carik-carik fibre halus yang membuatkan bantal ini jauh lebih lembut. Dah lah senang nak jaga dan basuh.
Mahal? Don’t worry. Bantal ini sama je dengan bantal-bantal DAG yang lain which is mempunyai harga yang mampu milik dan sesuai buat seisi keluarga.

Konklusi

Jadi, mana saya yang sesuai untuk kegunaan saya? Bergantung dengan kemahuan dan keperluan masing-masing. Jika anda minat yang lebih padat, pilih H-Classic. Jika anda berminat dengan bantal yang lebih lembut dan gebu, boleh pilih Hclass Pro yang mempunyai harga lebih mahal namun kualiti yang lagi bagus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu