DAG HOME – KELENGKAPAN EKSKLUSIF UNTUK RUMAH ANDA

DAG memang terkenal dengan keluaran koleksi hotel yang bikin panas di pasaran dengan jualan bantal H-Classic yang mendapat sambutan sebanyak 800,000 biji dalam masa 3 tahun sahaja. Itu tak termasuk lagi dengan 8 jenis bantal lain seperti PhD, Hclass Pro, Congcodei, Kapok, Memory Foam, M3, Bourdior dan Duck Down Feather. Kenapa Hotel Collection mempunyai 9 variasi bantal? Kami percaya bahawa masing-masing mempunyai kesukaan dan kegemaran tersendiri. Ada yang minat bantal tinggi, ada yang lagi sukakan padat dan anda yang prefer bantal lembut.

Namun, Hotel Collection bukan sahaja koleksi yang dikeluarkan oleh DAG. Terdapat satu lagi koleksi eksklusif dimana ia lebih kepada kelengkapan untuk rumah anda iaitu: DAG HOME. Walaupun baru dilancarkan pada 17 Oktober 2018, hampir kesemua produk keluaran DAG HOME ini mendapat sambutan yang tinggi.

Jom kita berkenalan dengan koleksi DAG HOME !

 

NEW PRODUCT: COMFORTER SET

Produk yang baru sahaja diperkenalkan di pasaran, namun sudah mendapat beratus tempahan daripada orang awam. Set ini mempunyai 4 variasi yang berlainan dari segi corak dan warna, tetapi kualiti keempat-empat comforter ini tetap sama. Diperbuat daripada material microfiber dimana ia amat mudah untuk dijaga serta sesuai diguna untuk semua. Dengan bertemakan 4 musim, kami pasti set comforter ini mampu menjadi kelengkapan bilik tidur anda yang sempurna.

Queen


  • 1pcs Comforter
  • 1pcs Fitted bedsheet – Height up to 35cm ( 152 x 190 x 35cm )
  • 1pcs Bolstercase ( 38 x 106cm )
  • 2pcs Pillowcase ( 50 x 76 cm )

King


  • 1pcs Comforter
  • 1pcs Fitted bedsheet – Height up to 35cm ( 183 x 190 x 35cm )
  • 1pcs Bolstercase ( 38 x 106cm )
  • 2pcs Pillowcase ( 50 x 76 cm )

 

PILLOW

Mempunyai 2 jenis bantal iaitu Begae Seomyu dan Diamond yang mempunyai tekstur, material dan kegunaan yang berbeza.

Begae Seomyu – Seperti nama bantal ini, material merupakan berkualiti tinggi yang diimport khas dari Korea Selatan iaitu ‘virgin polyester fiber’ yang juga membuatkan bantal ini tahan lebih lama. Begae Seomyu dijual dengan harga yang berpatutan dan semua pengguna mampu untuk tidur di rumah sambil bermimpi makan angin di Seoul. Kenapa material Korea Selatan? Kerana kami percaya produk buatan Korea sangat berkualiti dan menyakinkan.

Diamond – Diperbuat daripada material memory foam dimana ia boleh dibentuk kepada kesesuaian kepala pengguna membuatkan tidur anda semua menjadi lebih selesa dalam keadaan yang tidak membebankan tulang leher anda. Bantal Diamond ini sesuai buat mereka yang inginkan bantal yang padat, tinggi dan boleh menyelaraskan posisi kepala anda menjadi lebih selesa.

 

TOWEL

Berat: 1pcs – 0.8kg
Saiz: 30” x 60”

Memperkenalkan produk keluaran DAG Home yang terlaris iaitu tuala yang diperbuat daripada 100% material cotton berkualiti tinggi. Selain daripada mempunyai 5 jenis warna pastel, tuala ini juga mempunyai kadar serapan yang tinggi. Saiznya yang besar juga membuatkan tuala ini boleh dimiliki oleh semua, tidak kira saiz dan ketinggian seseorang itu. Kainnya yang lembut pastu membuatkan anda seakan dibelai selepas mandi.

Berikut merupakan info mengenai produk-produk keluaran DAG HOME. Jika ingin tahu lebih tentang koleksi tersebut serta update terbaru, dijemput untuk visit www.dag-home.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu