CARA MEMBASUH SET COMFORTER DI RUMAH

Kalau you guys nak tau, set comforter DAG Home yang diimport khas dari luar negara tu pun dah sampai ke HQ semalam. Kami semua excited bila lihat lori kontena yang berisi beratus set comforter tu muncul di depan, siap buat Live di Facebook untuk tunjuk kepada semua pelanggan kami yang produk DAG ni semuanya berkualiti dan packaging pun kemas dan rapi.

Untuk pengetahuan semua, kami ada 4 set in total dengan warna-warna berlainan. Ni adalah gambar sebagai rujukan buat mereka yang ingin memiliki set comfoter kegilaan ramai.

Jadi, bila sembang tentang set comforter ini, ramai juga yang bertanya tentang teknik basuh comfoter yang betul. Adakah comforter ni perlukan special care, dimana kita kena hantar ke dobi? Jawapannya, tidak. Anda boleh sahaja basuh di rumah tapi kalau nak lebih senang dan cepat kering boleh basuh di dobi layan diri.

GUIDE DARIPADA TUAN FARIZUL

Masuk je washing machine seperti biasa. Kalau nak wangi, jangan lupa letak softener yee.

Lepastu bila dah habis basuh tu. Kita campak ke dalam dryer pula.

Sambil tunggu tu, kita relax dulu. Takmo stress-stress

Aaaand~ Tadaaaa! Dah siap dahhh. See? Mudah kan nak basuh set comforter DAG Home ni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu