Bukan Bantal Biashe-Biashe, Bantal Hotel Sebagai Hadiah Kini Trend!

Bukan hanya memberi keselesaan kepada diri sendiri dan keluarga, bantal DAG kini menjadi trend dengan dijadikan sebagai hadiah untuk pelbagai majlis.

Dengan bungkusan istimewa yang menampakkan jenama DAG, ramai pelanggan kini semakin berminat menjadikan bantal sebagai buah tangan untuk yang tersayang.

Justeru itu, ramai usahawan DAG kini memberi perhatian kepada konsep hadiah bantal. Ini kerana permintaan dan respon positif daripada pengguna yang berpuas hati dengan konsep sebegitu.

Hanya dihiasi dengan ikatan riben dan walaaaa cantik, eksklusif dan berguna!

Jika sebelum ini barangan kelengkapan sering dapur dijadikan hadiah dan ramai yang terlepas pandang bahawa bantal juga merupakan elemen penting bagi seseorang terutama bagi pasangan yang baru mendirikan rumahtangga.

Bagaimanapun ramai yang kini ‘nampak’ dengan keberhasilan bantal sebagai buah tangan yang mempunyai kegunaan dan manfaat tersendiri bagi setiap individu.

Bukan hanya untuk pengantin baru, bantal juga boleh dijadikan hadiah untuk kawan-kawan, ulangtahun, cabutan bertuah, hadiah kepada ibu bapa, saudara yang sedang sakit dan macam-macam lagi.

Kerana apa? Sebab bantal DAG bukan hanya tertumpu kepada satu jenis sahaja tetapi pelbagai jenis dengan tujuan tertentu seperti bantal memory foam untuk fungsi medik yang sesuai untuk individu yang terlantar.

Nak tahu idea baru? Bantal adalah satu pilihan tepat!

Sertai Usahawan DAG untuk rebut peluang menang 4 iPhone 12 dan hadiah wang tunai pada bulan ini!! Klik link ini sekarang.

 

Baca: Jangan Terkejut Jika Anda Pemiliknya, Ayuh Kerja Keras Sekarang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu