BAWA ‘KU’ KEMANA SAJA!

 

Detik yang paling dinantikan oleh semua pelajar apabila hujung tahun, semestinya cuti sekolah! Mana taknya, pelbagai aktiviti menarik boleh dilakukan bersama rakan mahupun keluarga tersayang, salah satunya melancong.

Beberapa bulan sebelum cuti persekolahan bermula, perancangan awal telah dilakukan berkenaan lokasi, peralatan yang perlu di bawa dan aktiviti yang bakal dilakukan sepanjang melancong agar semua yang dihajati tidak tergendala.

Bersaiz kecil comel dan mempunyai pemegang memudahkan pengguna membawa si Bourdior

Peralatan penting terutamanya kelengkapan diri perlu dititikberatkan agar semuanya mencukupi seperti pakaian, kelengkapan mandian, kelengkapan tidur dan lain-lain.

Bila bercakap mengenai kelengkapan tidur pula, pasti bantal menjadi aspek paling penting. Kalau tak ada bantal macam mana nak tidur? Mungkin boleh tidur tetapi peratus ketidakselesaan dan tidur nyenyak menjadi tinggi. Jadi, macam mana nak bawa bantal semasa melancong?

Jawapannya ialah menerusi bantal Bourdior. Kenapa? Teruskan membaca.

“Bawaku ke mana saja kau suka, timur selatan barat atau utara, dampingi aku selalu
You’ll be my favourite pillow, si Bourdior”.

Bourdior bebas dibawa kemana sahaja yang anda mahukan

Pernah dengar lirik lagu di atas? Cumanya ia diolah sedikit untuk mengekalkan keistimewaaan si bantal boudoir.

Tahukah anda kenapa DAG ciptakan bantal Bourdior? Segala masalah dan kehendak anda mengenai bantal menjadi keutamaan DAG. Kalau sakit jumpa doktor jadi kalau ada masalah dengan bantal tidur, jumpa lah DAG!

Bagi memenuhi kehendak tersebut maka terhasil lah bantal DAG bernama ‘Bourdior’ dengan bersaiz comel, ringan dan mudah dibawa kemana sahaja terutamanya buat anda yang suka melancong.

Apa keistimewaan Bourdior ni?

Diperbuat daripada microfiber, bersaiz kecil 20”x14”, ringan dan mudah dibawa kemana sahaja dan boleh dibasuh menggunakan washing machine. Menariknya, bourdior menggunakan pembungkusan berwarna putih seperti beg yang memiliki zip serta mempunyai pemegang bertujuan memudahkan pelanggan membawa bantal.

Bukan itu sahaja, dengan adanya bantal Bourdior, anda juga dapat mengelakkan sebarang kemalangan jika mengantuk. Hal ini kerana, saiz yang kecil memudahkan anda untuk bawa ke dalam kereta dan berhenti di kawasan rehat dengan mengambil masa beberapa minit untuk tidur. Jika anda berjaya lakukan kaedah ini, badan akan rasa segar dan kembali bertenaga untuk memandu.

Bagi anda yang sering melancong, seeloknya sediakan bantal jenis Bourdior agar anda dapat nikmati keistimewaannya dan manfaatkan sebaik mungkin.

Untuk mendapatkan bantal Bourdior, klik link di sini 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu