#BANTALTESTDAG Manakah Bantal Yang Sesuai Untuk Anda

#BANTALTESTDAG Manakah Bantal Yang Sesuai Untuk AndaJIKA JAWAPAN ANDA NO 1 IAITU HIKING, BANTAL YANG ANDA PERLUKAN ADALAH:

 

Bantal keluaran terbaru DAG iaitu BOUDIOR. Kenapa BOUDIOR? Bantal ini dibuat dalam size yang kecik dan sangat mudah untuk dibawa kemana-mana khususnya untuk kaki travel. Semestinya sesiapa yang pilih hiking sebagai pilihan aktiviti untuk hujung minggu ni jenis suka jelajah ke tempat baru. Bagi anda, anda rasa tidak tenang kalau duduk di rumah dan tidak explore dunia luar. Sikap anda yang ingin tahu dan dahagakan adventure membuatkan anda rasa bertenaga. Jika anda buntu tentang bantal DAG mana yang anda mahukan, BOUDIOR adalah jawapannya. Nak bawa naik hiking pun nice.

 

KALAU ANDA PILIH NO 2 IAITU SPA TREATMENT, BANTAL PALING SESUAI UNTUK ANDA:

Anda jenis yang sukakan golden treatment dan sentiasa ingin dimanjakan. Suka bekerja keras dan sangat lah berdikari, namun anda tetap akan cari masa untuk diri anda sendiri. Anda percaya akan istilah “hard work pays well” oleh itu, semua perkara yang anda buat di dunia ini adalah untuk keselesaan diri anda sendiri. Sebab itu, bantal MEMORY DAG ini merupakan pilihan tepat untuk anda. Anda memerlukan keselesaan yang maksima setiap kali anda pulang dari kerja dan of course, anda mesti nak bantal yang selesa dan dapat support  kepala dan bahu anda. Bantal ini bukan sahaja selesa, ia juga bantu menyelaraskan kepala, leher serta tulang belakang kita.

 

NO 3 IAITU BERKUMPUL DENGAN KAWAN DI HUJUNG MINGGU SANGAT SERASI DENGAN BANTAL INI:

 

Antara best choice DAG iaitu M3. Kenapa anda sesuai dengan bantal ni? Dah tentu anda ni jenis pentingkan kawan-kawan anda dan orang sekeliling anda. Walaupun sibuk macam mana pun jadual anda pada weekdays, anda tetap akan lapangkan masa anda di hujung minggu untuk kawan-kawan anda. Ternyata hati anda ni jenis lembut seperti bantal M3 kita ni. Anda seorang yang senang untuk bergaul dan kawan-kawan pun rasa terbuka nak meluahkan masalah dan perasaan mereka kepada anda. Semestinya bila anda balik rumah pun anda memerlukan sesuatu yang sama lembut dengan hati anda iaitu bantal M3.

 

KALAU PILIHAN NO 4 IAITU SHOPPING OFCOURSE LAH ANDA KENA GRAB BANTAL NI:

 

 

Bantal apa tu? Siapa je tak kenal bantal famous ni iaitu CONGCODEI. Hidup anda ni sentiasa glamour dan fabulous lah. Anda jenis yang ceria dan sangat materialistik ( in a good way ) Sebab tu jiwa anda ni sangat sepadan dengan bantal CONGCODEI. Kalau dah diri pun jenis glamour, bantal tidur pun kena lah glamour. Anda tidak takut untuk menyuarakan pendapat anda dan orang percaya pada anda. Seorang yang jujur, optimistik dan sentiasa mementingkan kualiti. Oleh itu, anda sesuai dengan CONGCODEI kerana CONGCODEI mempunyai kualiti yang tinggi serta daya ketahanan yang lama.

 

So amacam? Puas hati tak? JANGAN LUPA LIKE, COMMENT DAN SHARE BANYAK-BANYAK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu