Apakah Personaliti Anda Berdasarkan Pilihan Bantal Anda Untuk Tidur?

Anda seorang: PRAKTIKAL

Anda merupakan seorang yang klasik dan simple. Tak suka benda leceh dan percaya semua kerja harus diselesaikan dalam masa sekejap. Bagi anda, hidup ni terlalu sekejap dan singkat untuk satu perkara. Sentiasa fokus dalam kerjanya, anda merupakan seorang yang bagus di dalam kerjaya anda. Bukan seorang yang kuat berangan dan imaginatif, anda lebih kepada seorang yang realistik dan serius. – Cadangan admin, cuba relax sikit jangan terlalu serius. Anda perlukan sedikit ‘fun’ dalam hidup anda.

 

Anda seorang: PEMURAH

Seorang yang ceria dan inginkan kecantikan dalam kehidupan anda. Anda percaya bahawa semua benda perlukan hiasan – katil anda, rumah anda, dan juga kereta anda. Anda seorang yang periang dan ingin membawa keceriaan pada kehidupan seseorang jadi ia membuatkan anda seorang yang pemurah. Jika ada member datang mengadu dan mempunyai masalah, anda sentiasa ingin untuk membantu dan menolong disebabkan sifat anda yang tidak suka lihat orang sekeliling sedih. Keibuan gitu.

 

Anda seorang: OPTIMISTIK

Tidak pernah hiraukan dengan kritikan orang terhadap anda, yang penting anda tahu apa yang anda nak dan apa yang anda mahu. Anda seorang ambitious dan sentiasa mempunyai life goals sendiri. Walaupun orang lain pandang rendah terhadap apa yang anda lakukan, anda tidak pernah jadikan kritikan mereka sebagai penghalang untuk dapatkan apa yang anda nak. Seperti anda tidak pernah peduli apabila orang lain gelakkan dengan idea anda yang perlukan bantal peluk untuk tidur yang lena.

 

Anda seorang: INDIVIDUALIS

Seorang yang sangat independent dan mempunyai perwatakan tersendiri. Sangat bebas dalam fikiran dan tindakan, anda seorang yang matang dan sentiasa bergerak solo. Namun, anda sedikit egoistik dan sangat susah untuk percayakan orang lain yang membuatkan anda ni mempunyai sifat “hard to approach”. Anda juga mempunyai kemungkinan besar untuk menjadi ketua dalam sesebuah organisasi kerana pendapat anda kuat dan anda sentiasa mempunyai idea yang bernas dan genius.

 

Itu sahaja personaliti #BantalTestDAG untuk minggu ni. Apa yang anda dapat? Boleh share kan kepada kawan2 anda untuk mereka mengambil kuiz ini ya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu