Anda Mungkin Pemilik Barang Kemas Bernilai RM30 Ribu! Nantikan…

Istimewa Ogos, barangan kemas bernilai RM30 ribu bakal menjadi milik usahawan DAG bagi kempen bulan ini.

Menurut CEO, Tuan Das Abdul, sebanyak lima barang kemas dengan reka bentuk terkini akan diberikan sebagai ganjaran untuk usahawan DAG yang bertuah.

Mengumumkan perkara itu melalui video live pada Isnin, Tuan DAS berkata pemilihan barangan kemas itu dibuat berdasarkan undian ketika live dengan harga bermula dari RM3 ribu sehingga RM10 ribu.

Antara pilihan barang kemas untuk usahawan DAG bagi kempen bulan Ogos

 

“Saya nak bagi percuma sahaja kepada usahawan DAG dengan syarat yang akan saya tetapkan kemudian.

“Antara reka bentuk yang bakal menjadi milik anda adalah gelang tangan boba tiga warna berharga lebih RM3 ribu, gelang tangan ketupat dakap kupu-kupu yang berharga lebih RM4 ribu, gelang tangan ketupat dakap reka bentuk terbaharu bernilai RM10 ribu, gelang tangan biskut tawar dengan perincian high polishing dan gelang tangan berbentuk bangle dengan perincian biskut tawar. Kesemuanya bernilai RM30 ribu,” katanya.

Kesemua barang kemas berkenaan bakal menemui pemiliknya dalam masa terdekat.

Untuk anda yang teringin mendapatkan ganjaran berkenaan, teruskan usaha membuat jualan untuk kempen Ogos ini.

Dan bagi anda yang belum mendaftar sebagai usahawan kami, daftar sekarang dan anda mungkin usahawan jutawan yang kami cari.

Manakala bagi anda yang tidak mempunyai modal, kami mengalu-alukan kedatangan anda sebagai dropship kami tanpa sebarang modal.

Malah anda juga akan mendapat coaching dan bahan pemasaran secara percuma. Pelbagai hadiah menarik juga akan diberikan kepada usahawan yang berpotensi.

Jadi, untuk anda yang mahu langsaikan hutang dan komitmen, jom sertai team DAG dan jadi sebahagian daripada usahawan jutawan kami. Klik ini sahaja untuk mendaftar sebagai dropship kami.

 

Baca ini: Debaran Makin Terasa, Siapakah Pemenang Honda BR-V Tahun Ini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Main Menu